MERIDA

De drie lettergrepen “Me-Ri-Da‘ betekenen vrij vertaald ‘de intentie om alleen mooie en hoogwaardige producten te maken waarmee iedereen op een zo prettig mogelijke manier zijn bestemming bereiken.’ Al 45+ jaar lang is dat waar het om draait bij de productie van deze topkwaliteit sportfietsen. En niet onverdienstelijk: jaarlijks worden er ruim 1,5 miljoen sportfietsen met merknaam Merida uitgeleverd. Niet zo vreemd dus dat Merida tot één van de grootste sportfiets frame fabrikanten ter wereld behoort. Hun assortiment sportfietsen is toegankelijk: van betaalbare modellen voor de beginnend coureur tot high-end racefietsen en mountainbikes voor de veeleisende fietser en rijders van verschillende prof teams. Kwaliteit, veelzijdigheid en Duitse degelijkheid, dat is waar Merida voor staat.

Niet zo vreemd dus dat Merida de op één na grootste sportfiets frame fabrikant ter wereld is. Hun assortiment sportfietsen is toegankelijk: van betaalbare modellen voor de beginnend coureur tot high-end racefietsen voor de veeleisende fietser en prof rijders. Kwaliteit en veelzijdigheid, Duitse degelijkheid, dat is waar Merida voor staat.

Populaire modellen

Scultura Endurence 5000 Antra

Scultura Endurence 5000 grn

Scultura Endurance 6000

Scultura Endurance Rival

Reacto 6000

Reacto 7000 E

Reacto 9000

Reacto Rival

Video’s

Ontdek de nieuwste Merida racefietsen!

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op
of kom langs in onze shop!

SUGGESTIES

HAASJEBIKER, The Power of Passion!

Haasjebiker at your service! Aangenaam!

Bij Haasjebiker kan je vertrouwen op opgeteld ruim 30 jaar ervaring in de fietsbranche. Je mag er dus van uitgaan dat we weten waar we over praten in onze shop en dat we in de werkplaats de fijne kneepjes van ons vak kennen. Iets dat jij als klant op z’n minst van ons mag verwachten, vinden wij. Wat we nog meer vanzelfsprekend vinden?

HIGH QUALITY, HIGH SERVICE
Daar staan we om bekend. Onze klanten gaan tevreden de deur uit. En dat willen we graag zo houden. Kwaliteit en service staan dus bovenaan onze lijst. En dat verwachten we ook van de merken en leveranciers waarmee we zaken doen.  In onze shop vindt je dus enkel racefietsen, mountainbikes, fietsonderdelen en accessoires van merken die hun goede naam op alle fronten eer aan doen. Het ‘betere spul’ dus :-). Speciale wensen? Laat ze horen! The sky is the limit bij ons!

100% OP MAAT
Jij en je sportfiets zijn bij ons één. Een unieke combinatie die bij de aanschaf van een nieuwe bike vraagt om op maat en betrouwbaar advies. Altijd! Logisch én gegarandeerd binnen onze vier muren! Een racefiets of mountainbike die allereerst past bij jouw wensen maar die ook écht aansluit bij jouw fietsdoel, capaciteiten en lichaamsbouw. Voor minder…doen we het gewoon niet. Waarom? Omdat elke fietservaring op een bike uit onze stal, perfect moet zijn.

PRODUCTERVARING
Check! We testen de bikes, onderdelen en accessoires die we verkopen niet alleen, je ziet ons er in vrije uren ook zelf mee rijden. We weten uit ervaring dus wat onze producten kunnen, maar misschien nog  belangrijker:  wij delen je bike passie, snappen wat jij als rijder belangrijk vindt en nodig hebt en we begrijpen wat jou als fietser drijft. Haasjebiker, The Power of Passion, dat dus!