BMC

Bicycle Manufacturing Company, BMC, het Zwitserse sportfietsmerk. En wie aan Zwitserland denkt, denkt aan die befaamde ‘Zwitserse precisie’! Iets dat absoluut opgaat voor het sportfietsenassortiment van BMC! Wat het bedrijf daar zelf over zegt: “We geloven niet in het ‘dertien-in-een-dozijn spul’. Wij gaan voor een andere aanpak! Niet alleen om een uniek product neer te zetten, maar ook om ‘het juiste’ te doen. In brede zin. We produceren innovatieve frames, waarbij comfort en efficiency een eenheid vormen.

Om rijders op onze bikes, te laten genieten van dé perfecte fietservaring! Op de weg, tijdens wedstrijden, in de bergen en op de trails.” Beter, hadden we het zelf niet kunnen verwoorden! Ondersteund door prestaties van formaat van menig profrijder en als hofleverancier van verschillende prof teams, zet BMC zich op het hoogte niveau glansrijk op de kaart. Een klassemerk dat de eigen beloften – én die van ons – absoluut waarmaakt.

Populaire modellen

Roadmachine 01 two

roadmachine 01 three

roadmachine 01 four

roadmachine 01 five

roadmachine one

roadmachine two

roadmachine four

Teammachine SLR two

Teammachine SLR three

Teammachine SLR four

Teammachine SLR five

Teammachine SLR 01 one

Teammachine SLR 01 two

Teammachine SLR 01 four

Teammachine SLR 01 five

Teammachine SLR 01 team

timemachine road 01 two

timemachine SLR 01 three

Video’s

Ontdek de nieuwste BMC collectie!

Geïnteresseerd? Neem gerust contact opof kom langs in onze shop!

Andere racefietsen

HAASJEBIKER, The Power of Passion!

Haasjebiker at your service! Aangenaam!

Bij Haasjebiker kan je vertrouwen op opgeteld ruim 30 jaar ervaring in de fietsbranche. Je mag er dus van uitgaan dat we weten waar we over praten in onze shop en dat we in de werkplaats de fijne kneepjes van ons vak kennen. Iets dat jij als klant op z’n minst van ons mag verwachten, vinden wij. Wat we nog meer vanzelfsprekend vinden?

HIGH QUALITY, HIGH SERVICE

Daar staan we om bekend. Onze klanten gaan tevreden de deur uit. En dat willen we graag zo houden. Kwaliteit en service staan dus bovenaan onze lijst. En dat verwachten we ook van de merken en leveranciers waarmee we zaken doen.  In onze shop vindt je dus enkel racefietsen, mountainbikes, fietsonderdelen en accessoires van merken die hun goede naam op alle fronten eer aan doen. Het ‘betere spul’ dus :-). Speciale wensen? Laat ze horen! The sky is the limit bij ons!

100% OP MAAT

Jij en je sportfiets zijn bij ons één. Een unieke combinatie die bij de aanschaf van een nieuwe bike vraagt om op maat en betrouwbaar advies. Altijd! Logisch én gegarandeerd binnen onze vier muren! Een racefiets of mountainbike die allereerst past bij jouw wensen maar die ook écht aansluit bij jouw fietsdoel, capaciteiten en lichaamsbouw. Voor minder…doen we het gewoon niet. Waarom? Omdat elke fietservaring op een bike uit onze stal, perfect moet zijn.

PRODUCTERVARING

Check! We testen de bikes, onderdelen en accessoires die we verkopen niet alleen, je ziet ons er in vrije uren ook zelf mee rijden. We weten uit ervaring dus wat onze producten kunnen, maar misschien nog  belangrijker:  wij delen je bike passie, snappen wat jij als rijder belangrijk vindt en nodig hebt en we begrijpen wat jou als fietser drijft. Haasjebiker, The Power of Passion, dat dus!