Santa Cruz Bicycles

Het mountainbike merk waar iedereen die maar iets heeft met mountainbikes, van droomt om te bezitten! En waar wij op rijden 🙂 Als we het hebben over high end, the best of the best bikes, dan staat Santa Cruz bovenaan die lijst. Niet alleen bij ons, maar wereldwijd. Alles, echt alles aan deze bikes is klinkklare klasse en ademt in opperste vorm kwaliteit en design. Machtige machines die gaan als de brandweer op elk terrein. Met uitvoeringen in carbon en aluminium. Van hardtails voor het lokale terrein tot downhill beesten voor het ruigere werk. Een merk dat bekend staat om hun eigen  dameslijn ‘Juliana’ en het unieke en geprezen VPP (Virtual Pivot Point) veersysteem.

‘It is our desire to ride and build the highest performance mountain bikes in the world, no more no less,’ dat zeggen ze er zelf over. En dat maken ze waar! Bikers wereldwijd zijn dat met ons eens. Santa Cruz voert dan ook al jaren  ‘Bikers choice’ en ‘Best getest’ ranglijsten keihard met een nr. 1 positie aan. Met hun eigen The Syndicate mountainbike team en bike legendes als Greg Minnaar, Steve Peat en Danny Macaskill die topprestaties leveren op deze bikes, schittert Santa Cruz Bicycles zichtbaar in de hoogste rangen van de mountainbike wereld. Een juweel van een merk in onze shop!

Populaire modellen

5010 Golden Yellow

Blur tr sockeye sal

Blur XC Dark matter

Bronson gloss moss

Bronson paydirt gold

built matte copper

Heckler Gloss Avocado Green

heckler maritime grey

Highball Dark Matter

Hightower Gloss Carbon

Hightower Matt Lemon

Megatower amarillo yellow

Megatower Storm grey

Nomad adder green

Nomad oxblood

tallboy flatte earth

tallboy gloss aqua

Video’s

Ontdek de nieuwste Santa Cruz collectie!

Geïnteresseerd ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Andere mountainbikes

HAASJEBIKER, The Power of Passion!

Haasjebiker at your service! Aangenaam!

Bij Haasjebiker kan je vertrouwen op opgeteld ruim 30 jaar ervaring in de fietsbranche. Je mag er dus van uitgaan dat we weten waar we over praten in onze shop en dat we in de werkplaats de fijne kneepjes van ons vak kennen. Iets dat jij als klant op z’n minst van ons mag verwachten, vinden wij. Wat we nog meer vanzelfsprekend vinden?

HIGH QUALITY, HIGH SERVICE

Daar staan we om bekend. Onze klanten gaan tevreden de deur uit. En dat willen we graag zo houden. Kwaliteit en service staan dus bovenaan onze lijst. En dat verwachten we ook van de merken en leveranciers waarmee we zaken doen.  In onze shop vindt je dus enkel racefietsen, mountainbikes, fietsonderdelen en accessoires van merken die hun goede naam op alle fronten eer aan doen. Het ‘betere spul’ dus :-). Speciale wensen? Laat ze horen! The sky is the limit bij ons!

100% OP MAAT

Jij en je sportfiets zijn bij ons één. Een unieke combinatie die bij de aanschaf van een nieuwe bike vraagt om op maat en betrouwbaar advies. Altijd! Logisch én gegarandeerd binnen onze vier muren! Een racefiets of mountainbike die allereerst past bij jouw wensen maar die ook écht aansluit bij jouw fietsdoel, capaciteiten en lichaamsbouw. Voor minder…doen we het gewoon niet. Waarom? Omdat elke fietservaring op een bike uit onze stal, perfect moet zijn.

PRODUCTERVARING

Check! We testen de bikes, onderdelen en accessoires die we verkopen niet alleen, je ziet ons er in vrije uren ook zelf mee rijden. We weten uit ervaring dus wat onze producten kunnen, maar misschien nog  belangrijker:  wij delen je bike passie, snappen wat jij als rijder belangrijk vindt en nodig hebt en we begrijpen wat jou als fietser drijft. Haasjebiker, The Power of Passion, dat dus!